Rév Gázipari Kft.

True Partner in Pressure

Az Üzemünk története

Cégünk 1990 óta foglalkozik gázpalack kereskedelemmel

Lépjen kapcsolatba velünk!

Az Üzemünk története

Gázpalack karbantartó üzemünket 2005-ben hoztuk létre.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Az Üzemünk története

Továbbfejlesztettük üzemi szoftverünket.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Az Üzemünk története

Hamarosan elkészül új nitrogén rendszerünk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Cégünk 1990 óta foglalkozik gázpalack kereskedelemmel, melynek köszönhetően jó kapcsolatokat alakítottunk ki a piac legmeghatározóbb szereplőivel, beleértve a gázgyárakat is. Gázpalack karbantartó üzemünket 2005-ben hoztuk létre. Partneri részről merült fel először az igény, hogy a gázpalack karbantartás, időszakos vizsgálat területén is szeretnének cégünkkel együtt dolgozni, így csongrádi telephelyünkön létrehoztuk karbantartó üzemünket. 

Az első lépésben az üzemelés megkezdéséhez elengedhetetlen gépek kerültek beszerzésre, majd az alkalmazottak megfelelő képzése után megkezdtük a működést. Ekkor még egy kiszelepelő gép, egy nyakcsiszológép, egy nyomáspróbagép, egy hengeres festőgép és egy beszelepelőgép alkotta a gépparkot. 

A kezdeti években sok tapasztalatot szereztünk, igyekeztünk folyamatosan képezni szakembereinket és a folyamatosan növekvő igények miatt úgy döntöttünk, hogy bővítjük üzemünket. 2010-ben az első nagy beruházásunk keretében felszereltünk egy félautomata konvejor pályát, amire elhelyezésre került egy külső sörétező gép, és egy kétkomponensű festőgép a hozzá tartozó kemencével. Ezen felül további beszelepelő és kiszelepelő gépek érkeztek, valamint egy külső-belső tisztításra alkalmas homokfúvó.

A géppark folyamatos fejlesztése mellett a tapasztalataink és tudásunk fejlesztése is kiemelten fontos maradt számunkra. Folyamatosan részt vettünk továbbképzéseken (egyaránt külsős és belső képzések), melynek egyik legfontosabb eredményeként cégünk megszerezte a PI- Palackok vizsgálatának jogát. Ezennel képzett szakembereink saját hatáskörben tudják vizsgálni a palackok időszakos megfelelőségét. 

A fejlődés nem lassult, az igény és a kihasználtságunk folyamatosan nőtt, így 2014-ben szükségessé vált egy újabb beruházás. Egy új 1600 m²-es csarnok került kialakításra a meglévő 700 m²-es csarnokkal összekötve, melyben egy új teljesen automata konvejor pálya került kialakításra két festési technikával, az egyik egy automata két komponensű vízbázisú festés, a másik, ami az egyik legkorszerűbb Közép Európai karbantartó üzemmé emelte, a porfestési technológia kialakítása volt. Így jelenleg a palackok többségét porral festjük, mely nagyon magas minőséget jelent, több mint 100 mikron festékvastagsággal és kiemelkedő ellenállással a fizikai hatásokkal szemben. 

A minőség és nyomonkövethetőség nagyon fontos számunkra, ezért az eddigi tapasztalatainkat felhasználva, egy saját, egyedi üzemirányítási szoftvert fejlesztettünk ki, mely egyedileg, vonalkódos rendszerrel, azonosít minden egyes hozzánk érkező palackot és nyomon követi a felújítási folyamat alatt. 

A beruházás lényegesen megnövelte a kapacitásunkat az addigi 50.000 palackról 110.000 darab palackra / év / műszak, viszont az automatizálásnak köszönhetően az önköltségünk javult, így igen kedvező ár- érték aránnyal tudjuk szolgáltatásainkat ügyfeleinknek kínálni.

2017 és 2018 újabb fejlesztések éve. Itt sokkal inkább szolgáltatásaink minőségének javítására, az üzembiztonságra, önköltségcsökkentésre és ami a legfontosabb ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK kiépítésére koncentráltunk. 

Továbbfejlesztettük üzemi szoftverünket, mely minden hozzánk érkező palackot már beérkeztetéskor egyedileg azonosít, és a teljes procedúrán nyomon követ. Minden eseményt rögzít, ami a palackkal történik. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy az olyan palackokat is kezelni tudjuk, melyek már több alkalommal is bekerültek üzemünkbe, hiszen hála a hosszú tapasztalatoknak, egyre több olyan palackunk van, ami már többször fordult meg nálunk karbantartásra. 

Hamarosan elkészül új nitrogén rendszerünk melynek köszönhetően képesek leszünk Bündelek, palackkötegek teljes körű időszakos vizsgálatát is elvégezni. 

Készül acetilén palackvizsgáló részlegünk is, ahol megfelelő környezetben leszünk képesek acetilén palackok időszakos vizsgálatára.

Ezen felül külön részleget alakítunk ki a kompozit légzőkészülékek és szelepeik karbantartására, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ellátni az életmentő berendezések karbantartását. 

Hiszünk abban, hogy a cég jövője a folyamatos fejlődésben rejlik. Ezért minden nap teszünk is. Folyamatosan képezzük kollégáinkat, és bővítjük szolgáltatásainkat, hogy a partnereinknek a lehető legjobb és legszéleskörűbb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani.